PROPERS CURSOS

I NIVELL DE REIKI

Iniciació al Reiki, proper curs 5 i 6 de Maig, a Barcelona.
Telf. 629 05 46 66.

II NIVELL DE REIKI

Curació espiritual i mètode de curació a distancia, pendent..
Es necessita llibreta, boligrafo, roba còmoda i samarreta .
Telf. 629 05 46 66.

CURS TERAPEUTA DE REIKI (3 i 4 nivell)

El curs de terapeuta de Reiki és per a tots aquells que vulguin ampliar i aprofundir el treball amb el Reiki, amb un mateix i amb els altres, i experimentar com actua l'energia i què és possible amb ella. A través de la pràctica de múltiples formes diferents i mètodes, et coneixeràs i et trobaràs més a tu mateix entrant més en el teu cor. T'ajudarà a recordar qui ets i eliminar conscientment els obstacles que t'impedeixen viure'l.

El curs de Reiki-Terapeuta inclou entre moltes altres coses:

Reiki multidimensional:

Poden participar aquelles persones que hagin cursat i practiquin el 2º nivell de Reiki ( els mètodes de la curació espiritual i a distància amb un mateix i amb uns altres) i els terapeutes/mestres de Reiki que es vulguin reciclar.

MAESTRIA

Pendent.(El Perelló)


CURS DE SANACIÓ AMB ARQUETIPS

Pròxim curs d’arquetips. Sanar a través de les formes originals Arquetípiques. Els arquetips són símbols sagrats que poden crear-se energèticament per aconseguir l’harmonització de la ment, cos i esperit. Tots tenim les formes originals i perfectes a l’etèric. El canal de sanació o sanador, pot des de la personalitat de l’ànima-cor, i amb l’ajuda de les mans, detectar i modificar les formes arquetípiques incorrectes. Amb diferents fins, sanació de malalties, equilibri energètic, neteja de negativitat....

Una manera d’equilibrar que es pot complementar amb altres tècniques com el Reiki o altres teràpies.
Pròxim curs: pendent.

MEDITACIÓ

Dijous a les 6'30 classes de meditació.

Dissabtes al les 10 hores al Perelló.


CRISTALOTERÀPIA

La cristaloteràpia forma part de les teràpies vibracionals més especifiques i eficaces, per aconseguir equilibrar el flux de les nostres energies, Posant-nos en contacte directe amb el nostre subconscient.
Els minerals, cristalls, son energia viva, energia electromagnètica, de la mateixa naturalesa que la nostra ànima. Al utilitzar els minerals, aquests impacten directament amb la nostra energia, harmonitzant, curant, o equilibrant, des de la essència on s’origina el problema. La teràpia amb minerals treballa directament amb la llum, color, bellesa i formes geomètriques perfectes produïdes en el regne mineral.
D’entre totes les teràpies naturals, la que es realitza amb els minerals, potser és una de les menys conegudes. I en canvi te les seves arrels en un passat remot del ésser humà.
Al llarg de la vida d’aquest planeta, han estat moltes les civilitzacions que han utilitzat els minerals. Sempre han estat símbol de poder, llum, harmonia, bellesa etc. I al llarg del temps aquests minerals es van convertir en eines de treball, per al equilibri del nostre cos i al mateix temps de la nostra vida. També des de l’antiguitat, els minerals s’han utilitzat, per fabricar guarniments màgics, amulets o pocions curatives.
I si funcionava a les hores ¿perquè no aprofitar-se’n dels seus efectes benefactors ara en els nostres dies.?
Es cert que no es la “Panacea” de tots els mals. No ho pretén, però es indubtable que com les plantes, les flors, els aromes, els colors i la musica els minerals juguen un paper determinant, en el bon equilibri físic, mental, emocional i espiritual del ésser humà.
Per tal de que cada persona pugui tornar a descubrir el el seu potencial intern hem organitzat un curs de Cristaloteràpia.
En el que treballarem: Els tabus, les pors, com tractar-los..., com tornar sentir a traves d’ells...., que ens transmeten........ com ens ajuden....

TALLER ORGANITZAT ..

Taller conduit per: TERESA FARRÉ –Psicoterapeuta- Formada i especialitzada en tècniques complementaries:
*Flors de Bach ,*Energies, *Minerals, *Massatge Atlante, *Colors de l’energia, *Merkaba, *Numerologia, *Calendari Maya
En totes les teràpies aporta, inspiracions i canalitzacions del guies personals i del Pacient.
Data: el Curs son 3 dissabtes 1 al mes. Horari: de 10 a 14 hores.

 

 

 

KUM NYE: 19 i 20 de Maig, a Barcelona