Reiki - Terme japonès que significa energia vital universal, és una ciència i un mètode de curació integral que ajuda a créixer i madurar de forma conscient amb l'energia universal de l'ORIGEN = Font de tota Vida.  Els seminaris estan destinats a aquesta causa. Per mitjà dels mestres ens fem conscients de nou i es reactiven els canals interiors latents en tota persona. A més s'ensenyen i practiquen els diferents mètodes i símbols de REIKI
 A partir d'aquesta reactivació podem canalitzar l'energia divina universal per mitjà de la imposició de mans i enviar aquesta energia a través del nostre sistema energètic i la nostra aura.
 Ens convertim en un canal, per així dir-ho, i actuem com instrument diví de la llum eterna, de l'energia universal i de l'Amor de la Creació. Quan canalitzem REIKI, activem tot el nostre sistema energètic i immunològic i ens sentim més vitals en general.
 REIKI actua sempre en les arrels i causes dels problemes i de les malalties, i ajuda a transformar-los conscientment.
 Podem canalitzar REIKI de forma il·limitada per a nosaltres, així com per a altres persones i també per a animals, per a plantes, per a pedres, etc.
 Una vegada s'ha activat en nosaltres la font, tenim per sempre la capacitat de deixar fluir per nosaltres l'energia universal, la llum, la pau i l'amor de l'ORIGEN.
Totes les persones podem experimentar aquesta reactivació i aprendre aquest mètode. Aplicar-lo independentment de l'edat, professió, sexe, creença i pertinença a una religió. Gràcies a aquesta sintonització (reactivació), com instrument o canal, estem automàticament protegits contra la pèrdua d'energia quan canalitzem a altres persones i éssers.
La necessitat d'energia i la seva quantitat són determinades pel coneixement i la saviesa de l'Ésser interior de cada receptor i per això no és possible equivocar-se en el tractament o la dosificació.

 REIKI pot combinar-se excel·lentment amb altres mètodes curatius i tècniques de meditació. Tota persona que se sintonitza en el REIKI experimenta el fluir i l'actuar de l'energia al seu mode i manera. Tots revivim i ens reconnectem, amb el temps, a l'eterna font interior: l'AMOR incondicional i universal.

La nova dimensió de REIKI.
  Fa 170 anys es va activar al Japó el canal d'energia que, avui, anomenem "canal de REIKI". Aquest va ser el principi d'una nova ona d'expansió de REIKI en tot el món. Una vegada activat i iniciat en nosaltres aquest canal d'energia des del Centre de la Creació, ens fa capaços de canalitzar i utilitzar el Reiki de diferents maneres: per a la curació i per al desenvolupament de la consciència i de l'amor. A l'octubre de 1.994 es completa el REIKI, aquesta activació es manifesta a Espanya a través d'un grup de 46 practicants de Reiki que van ser preparats per aquest fi. Això significa que cada ésser humà que ara està iniciat en la nova i completa forma de REIKI, a partir d'aquest moment, és portador i practicant del REIKI. Amb això experimenta una nova i profunda forma de viure i sentir, el que anomenem Energia de la vida, Amor-Consciència, Força de la Creació, Energia de l'Origen, etc. Amb aquesta segona i completa manifestació també s'ha revelat el coneixement íntegre de l'origen del REIKI, dels seus símbols i els seus significats. Un nou símbol que conté, i és el resum dels més de 1.500 símbols de Reiki, ens ajuda a desenvolupar la nostra telepatia, així com la clarividència i la intuïció; i ens converteix en creadors, doncs activa la força creativa en nosaltres. Tot l'esmentat, qualitats de la nova dimensió.

SEMINARIS:

NIVELL I Canalització de Reiki mitjançant imposició de mans, a nosaltres i als altres.

NIVELL II Diferents mètodes de treball amb Reiki a nivell emocional, mental, espiritual i distància.

TERAPEUTA. Profund ensenyament de les múltiples possibilitats de Reiki - diferents mètodes de Dehypno (destraumatizació) - regressions - curació multidimensional - treballs amb emocions i el nen interior - elementals i éssers espirituals - connexions i expansions al regne mineral, vegetal i animal i la Terra - treball amb cristalls i pedres i molt més.

MESTRIA. Capacitació per a l'ensenyament de Reiki

 

C U R S O S .i. A C T I V I T A T S

Jordi Pallarès Coll      mòbil 629 05 46 66

reiki@jordipalares.com

Reportatge a 25tv

http://www.facebook.com/l/d1a7cKboiCN0fVQyuL9T6o9STFg/www.youtube.com/watch?v=_vlbydRgyYo

Entrevista en Punto Radio

http://www.lucesenlaoscuridad.es/descargas/17 09 10 ent la fuerza del reiki.mp3

Reportatge

http://es.youtube.com/watch?v=vdehyV3amYQ